Діяльність компанії

На базі Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження відбувся тренінг, де спікеркою була директор ТОВ «ЕНЕРА СУМИ» Ірина Лошак

Тренінг проводився для старших курсів студентів-енергетиків, а тема виступу Ірини Вікторівни «Сервіси енергопостачальних компаній в умовах нової моделі енергоринку на прикладі діяльності ТОВ «ЕНЕРА СУМИ».

Директор розповіла студентам про сфери постачання електричної енергії Товариства, схеми закупівлі електроенергії для споживачів, зокрема закупівлю електроенергії через модель ПСО (покладання спеціальних обов’язків), а також структуру та сегменти ринку. Окремим блоком була промова про «зелений» тариф і схему його роботи в ТОВ «ЕНЕРА СУМИ».

Спікерка розкрила основні фактори та тенденції, які впливають на реформування ринку електроенергії України на сучасному етапі і закцентувала увагу на шляхах вирішення проблем цієї сфери. Україна зобов’язалась перед Європейським Союзом здійснити реформу енергетичного ринку, тож головними елементами ринкової реформи стало забезпечення розвитку конкуренції.

Особливістю роботи ТОВ «ЕНЕРА СУМИ» є клієнтський сервіс, який якісно працює і покращується кожного дня. Розібратися у питанні електропостачання споживачам допоможуть у центрі обслуговування клієнтів, а також у кол-центрі і інформаційно-консультаційному центрі. Надіслати листа на електронну пошту або залишити коментар через особистий кабінет E-Svitlo. У ТОВ «ЕНЕРА СУМИ» налагоджена комунікація зі своїми споживачами через сторінки у Facebook і Telegram. Сайт компанії та особистий кабінет E-Svitlo функціонують 24/7. Також однією з місій Товариства є заклик споживачів відмовитись від паперових рахунків. У такий спосіб і клієнти, і компанія роблять внесок у збереження екології та заощадженні коштів. 

Під кінець зустрічі Ірина Лошак радо відповіла на запитання студентів і подякувала за проявлену активність і підготовленість до тренінгу.

Товариство «ЕНЕРА СУМИ» - це команда досвідчених фахівців у галузі енергетики, яка надає всебічну консультаційну підтримку та юридичний супровід кожному споживачу.

Ірина Вікторівна Лошак побажала майбутнім енергетикам реалізуватися у своїй професії, любити її та завжди пам’ятати, що Світло переможе темряву!

01.03.2024

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет