Діяльність компанії

У ТОВ «ЕНЕРА СУМИ» відбулась зустріч із колегами КП «Міськводоканал» Сумської міської ради. Товариство презентувало особистий кабінет «E‑Svitlo»!

Головний адміністратор сумського центру обслуговування клієнтів Тетяна Кузьменко розповіла про переваги онлайн-помічника та зручні функції у використанні.

«Сервіс «E-Svitlo» дозволяє легко і швидко вирішувати питання, пов’язані з електроенергією. Зареєстровані споживачі мають можливість: контролювати розрахунки, передавати покази лічильника, звертатися до кол-центру тощо. Одними з головних переваг особистого кабінету є функція автоплатежу та відмови від паперових рахунків. Автоплатіж забезпечує клієнту вчасний розрахунок за спожиту електричну енергію, а рахунок у електронному вигляді – економію коштів та піклування про екологію», - зазначила Тетяна Кузьменко.

Основна мета у використанні особистого кабінету зараз – це заклик клієнтів відмовитись від паперових платіжок. На жаль, в умовах воєнного стану, неможливо гарантувати своєчасну доставку рахунків усім споживачам. Саме тому отримувати рахунки в електронному вигляді значно зручніше, адже вони з’являються раніше за паперові, завжди під рукою та мають таку ж юридичну силу. У такий спосіб Ви маєте можливість заощаджувати свій час, контролювати нарахування і оплати та бути екосвідомим! Приєднуйтесь до 16 тисяч побутових споживачів, які вже відмовились від друкованих рахунків!

Зробите це можна всього в кілька кліків:

А для завантаження рахунку достатньо натиснути одну кнопку «Останній рахунок».

Ось так просто ви зробили свій внесок у заощадження енергоресурсів та навколишнє середовище!  

ТОВ «ЕНЕРА СУМИ» щиро вдячне своїм споживачам за активне використання особистого кабінету! Щодня ми покращуємо сервіс для Вас! Дякуємо, що Ви з нами!

27.03.2024

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет