Діяльність компанії

Інформуємо споживачів про виникнення форс-мажорних обставин

Враховуючи ситуацію в енергетичній системі та повідомлення НЕК "Укренерго", ТОВ "ЕНЕРА СУМИ інформує споживачів про настання форс-мажорних обставин.

НЕК "Укренерго" повідомляє про настання неможливості виконання частково, а в деяких випадках повністю зобов’язань за договором про надання послуг з передачі електричної енергії. Пов’язано це з пошкодженням та/або знищенням обладнання унаслідок систематичних обстрілів і масового бомбардування енергетичних об’єктів та цивільної критичної інфраструктури агресором.  

ТОВ "ЕНЕРА СУМИ", у свою чергу, звертає увагу клієнтів на те, що вищевказані чинники можуть призвести до припинення постачання електроенергії споживачам. Торгово-промисловою палатою України підтверджено, що зазначені обставини з 24.02.2022 до їх офіційного закінчення є надзвичайними, невідворотними та об’єктивними обставинами для суб’єктів господарської діяльності. Лист ТПП додається.

ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" докладає усіх зусиль для виконання своїх договірних зобов'язань та здійснення постачання електроенергії споживачам, але є обставини, на які Товариство не має можливості вплинути.

Сподіваємося на взаєморозуміння!

21.12.2022

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет