Діяльність компанії

Співробітники ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" отримали грамоти і подяки з нагоди професійного свята

Міністерство енергетики України відзначило працівників компанії за особистий вагомий внесок у розвиток паливно-енергетичного комплексу України, багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність. Також з нагоди професійного свята співробітникам підприємства вручили подяки Сумської обласної військової адміністрації, обласної ради або міського голови.  

Українці відстоюють свою незалежність, територіальну цілісність і державний суверенітет. Триває боротьба за національну ідентичність та культурну самобутність. Масовані ракетні атаки на енергоб’єкти та критичну цивільну інфраструктуру значно ускладнили і без того нелегку роботу працівників енергетичної галузі.

Співробітники ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" докладають усіх зусиль, щоб забезпечити вчасну закупівлю енергоресурсу, акумулювати необхідний запас коштів, за які у подальшому купувати електроенергію і постачати її побутовим і юридичним споживачам. Не заважаючи на безпрецедентну ситуацію, що склалася у сфері енергетики, ми продовжуємо працювати з турботою про клієнтів. Вдячна кожному працівнику за відповідальний підхід до виконання поставлених завдань, що забезпечує злагоджену роботу всієї команди підприємства. Впевнена, що спільнота енергетиків вистоїть у важкому бою з агресором, бо світло завжди перемагає пітьму, - наголосила директор ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" Ірина ЛОШАК.

Від ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" співробітники отримали подяки директора за виконання робіт, що мають важливе значення для покращення комерційних показників роботи Товариства, за індивідуальну високу продуктивність праці, особисті професійні, ділові якості працівника та сумлінне виконання посадових обов’язків, за успішне виконання особливо важливих термінових доручень керівництва.

Щиро вітаємо усіх колег з професійним святом! Бажаємо міцного здоров’я, сили та витримки, душевного тепла, внутрішньої гармонії, добробуту вам і вашим родинам, незламної віри в перемогу та світле майбутнє України.

 

 

21.12.2022

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет