Діяльність компанії

Де швидко знайти інформацію про перерви в електропостачанні?

Для зручності споживачів на вебсайті ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" тепер функціонує нова вкладка "Де знайти графіки відключень електроенергії?". На сторінку завантажено список сервісів операторів систем розподілу для отримання інформації про знеструмлення у різних областях України.  

Через атаки рф енергосистема України зазнала масштабних пошкоджень, тому для зменшення навантаження на мережі запроваджуються графіки погодинних або аварійних відключень.

НЕК "Укренерго" визначає ліміти споживання електроенергії для кожного регіону, дає розпорядження застосувати обмеження постачання і повідомляє про це на сайті та у соціальних мережах. Детальні графіки знеструмлень складають та оприлюднюють оператори системи розподілу (обленерго).

Ми зібрали перелік сервісів для всіх областей. Шукайте його у розділі "Інформація для клієнтів". Переходьте за цим лінком і завантажуйте файл із корисними застосунками, які допоможуть заздалегідь дізнатися про перерви електроживлення, перевірити час планових вимкнень світла за вашою адресою і тривалість орієнтовної відсутності електроенергії.

Інформацію оприлюднено на виконання постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 березня 2022 року №349 "Щодо захисту інформації, яка в умовах воєнного стану може бути віднесена до інформації з обмеженим доступом, у тому числі щодо об'єктів критичної інфраструктури". Додатково повідомимо, якщо зміняться наявні електронні ресурси або з'являться нові.

28.03.2023

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет