Діяльність компанії

Великодній донат: енергетики провели благодійну акцію на підтримку армії

Напередодні свята Воскресіння Христового донори із ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" організували колективну здачу компонентів крові. Зокрема, поповнили запаси для поранених захисників.

Як зазначає начальник відділу по роботі з персоналом Вікторія ТОКМАНЬ, ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" - команда небайдужих і активних людей, яким важливо не стояти осторонь в складний для всіх українців час. Кожен наближає перемогу, як може.

Ми один одного мотивуємо. Коли збираюся на чергову донацію, завжди запрошую з собою колег. Більше охочих поділитися компонентами крові - більше врятованих життів і впевненості в світлому майбутньому України.

Поки військові тримають оборону на передовій, ми в тилу маємо робити усе для того, щоб якомога більше захисників повернулися додому. Участь у донорських акціях – один зі способів подякувати бійцям, яким ми завдячуємо нашим спокоєм і  зробити свій внесок у боротьбу з ворогом. Коли здаю кров для воїнів, відчуваю єднання з ними, це зміцнює віру в перемогу та додає натхнення на нові добрі справи, - зазначила Ольга НІКОЛАЄВА, провідний інженер Сумського центру обслуговування клієнтів ТОВ "ЕНЕРА СУМИ".

Допомога донорів необхідна постійно, тим паче, коли в країні війна. Якщо немає достатньої кількості компонентів крові, рятувати життя пораненим бійцям набагато складніше. Тож потрібно регулярно поповнювати стратегічний запас для потреб Збройних Сил України, - додала Марина САХНО, юрисконсульт відділу з правового забезпечення ТОВ "ЕНЕРА СУМИ".

Крім морального задоволення донори отримують приємні бонуси. А ще регулярні візити до плазмацентру - це систематичний контроль стану здоров'я.

Перед процедурою варто ознайомитися із абсолютними або тимчасовими протипоказаннями і правилами підготовки до здачі компонентів крові. Уся корисна інформація є на сайті ДонорUA. 

13.04.2023

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет