Діяльність компанії

Економія з комфортом: ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" презентує буклети з енергоефективними порадами

Як свідоме споживання допомагає енергосистемі, чому економити електроенергію корисно і вигідно – відповіді на ці та інші питання на тему енергозбереження споживачі ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" знайдуть у нових євробуклетах. Інформаційні матеріали вже доступні для відвідувачів усіх центрів обслуговування клієнтів.

На замовлення постачальної компанії надруковано 500 примірників буклетів про шляхи заощадження енергоресурсів і зменшення витрат на оплату комунальних послуг.  

Якщо населення і бізнес враховують заклики енергетиків, вдається уникати відключень і швидше ремонтувати пошкоджені мережі. Це просто не вмикати у квартирі всі прилади одночасно, не залишати світло у пустій кімнаті, планувати день так, щоб використовувати мінімум електроенергії зранку і ввечері, коли зазвичай споживачі найбільш активні. У різний спосіб ми намагаємося донести до наших клієнтів, що це не обмеження, а корисна звичка. Заощаджувати вкрай важливо для збалансованої роботи енергосистеми і вигідно вам, бо зможете зекономити на комунальних платежах, - наголошує начальник інформаційно-консультаційного центру ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" Катерина МАРЧЕНКО.

У буклеті ми зібрали практичні поради для побутових і юридичних споживачів. Зокрема, про базові енергоефективні рішення, прилади, від яких варто відмовитися у пікові години, коли краще прати, готувати та прибирати.

 

Матеріали виготовлено у рамках інформаційної кампанії з енергозбереження "Активуй економ режим – допоможи країні". Проєкт ініційовано інформаційно-консультаційним центром ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" з метою популяризації раціонального використання електроенергії серед населення, підприємств, установ та організацій.

13.04.2023

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет