Побутовим споживачам

Відмова від паперових рахунків - вибір екосвідомих!

ТОВ «ЕНЕРА СУМИ» щомісяця друкує і надсилає своїм споживачам близько півмільйона рахунків. Їх отримують клієнти, які ще не користуються електронними. Як відмовитись від паперових рахунків та які у цього переваги – розповідаємо далі.

Для виробництва паперу у світі щорічно вирубується більше 125 мільйонів дерев. У середньому з одного промосливого дерева (дуб, ялина, береза) виготовляють 17 пачок паперу по 500 аркушів кожна. Якщо хоча б половина споживачів ТОВ «ЕНЕРА СУМИ» відмовилась від друкованих рахунків, то щомісяця ми разом могли б зберігати близько 30 дерев.

Варто відзначити, що для переробки паперу необхідно менше енергії, ніж при виробництві паперу з нового лісового масиву, оскільки вже не потрібно вирубувати дерева, виготовляти з них лісоматеріал і перетворювати його на папір. У такий спосіб економія енергії складає 65%.

До того ж, виготовлення переробленого паперу використовує на 80% менше води, а забруднення атмосферного повітря на 95% менше, ніж при виробництві первинного паперу.

Якщо врахувати всі ці аспекти, то відмовляючись від друкованого рахунку, Ви робите значний внесок у збереження навколишнього середовища!

Скасувати підписку на паперові платіжки можна всього за кілька хвилин в особистому кабінеті «E‑Svitlo», а як це зробити – на зображеннях нижче.

Крок 1-2:

Крок 3-4:

Електронні рахунки мають такі переваги:

Станьте екосвідомим разом із ТОВ «ЕНЕРА СУМИ»! Дякуємо, що Ви з нами!

08.04.2024

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет