Юридичним споживачам

Бізнес-клієнти "ЕНЕРА СУМИ" можуть сплачувати за електроенергію за QR-кодом

Енергопостачальна компанія ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" розширює можливості онлайн-обслуговування споживачів. Віднедавна у ЦОК з’явилися наліпки із QR-кодом, за допомогою якого юридичні особи і ФОПи можуть розрахуватися за електроенергію просто під час візиту до клієнтського офісу.

Все, що потрібно зробити для швидкої оплати – зайти у мобільний додаток "Приват 24" на смартфоні або відкрити спеціальний сканер, зчитати смартфоном QR-код, зазначити особовий рахунок, сума для сплати підтягнеться автоматично, вказати картку для списання коштів і підтвердити операцію.

Розрахунки за електроенергію шляхом зчитування QR-коду розрахована на активних людей, що користуються сучасними технологіями. Сплата за кілька кліків, без введення реквізитів, без очікування у чергах – дуже актуальна послуга. Впевнені, що клієнти оцінять зручність такого нововведення, - розповідає Ірина ЛОШАК, директор ТОВ "ЕНЕРА СУМИ". 

Нагадаємо, що QR-код – це тип штрих-коду, що розпізнається камерою телефону. Раніше їх почали друкувати на паперових рахунках ТОВ "ЕНЕРА СУМИ". Дізнатися більше про способи розрахунків за електроенергію можна на сайті компанії у розділі "Оплата" або у кол-центрі за номером 0542 77 99 00.

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет