Діяльність компанії

Учасник програми з покращення знань про енергоринок поділився інсайтами з тренінгу

Представник ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" став учасником програми АТ "Оператор ринку підвищення обізнаності про роботу ринку електроенергії України. Практичні знання щодо функціонування основних сегментів ринку, які з'явилися після реформування галузі у 2019 році, удосконалили фахівці з енергокомпаній Сум, Дніпра і Києва.

 

 

АТ "Оператор ринку" реалізує соціальний проєкт разом із партнерами - державними компаніями ДП «Гарантований покупець» та ПрАТ «Укргідроенерго. Топ-теми панельних дискусій: особливості торгівлі електроенергією на ринку двосторонніх договорів, робота балансуючого ринку, взаємодія з операторами системи розподілу.

 

Важливо постійно прокачувати професійні скіли, щоб забезпечувати ефективну діяльність компанії, утримувати стійкі позиції на ринку та зберігати конкурентоспроможність. Такі навчальні курси, на мою думку, необхідні як для здобуття нових знань, так і для обміну досвідом, відпрацьованим на практиці, з колегами, - наголосив начальник відділу оптової закупівлі та розрахунків з ліцензіатами ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" Руслан ПЕТРОВ.

 

 

 

За результатами навчального курсу усі учасники Програми отримали сертифікати, що підтверджують підвищення рівня знань про роботу енергоринку. Як повідомляють організатори, наступна група розпочне свою роботу 14 жовтня. Триває набір на навчання у форматі офлайн з 11 по 15 листопада 2024 року.

28.08.2024

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет