Діяльність компанії

"ЕНЕРА СУМИ" надає детальну інформацію про відключення електроенергії у гуртожитках міста Суми

Несвоєчасні розрахунки за електроенергію стали підставою для знеструмлення кількох гуртожитків у обласному центрі.  

ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" має укладений договір із юридичною особою ТОВ "КК "ДОМКОМ СУМИ". Станом на 1 лютого 2022 року за вказаним Товариством обліковується заборгованість за електроенергію, спожиту в листопаді та грудні 2021 року, в сумі 245 598,80 грн. Левова частка боргу – кошти, які мешканці гуртожитків не сплатили обслуговуючій організації.

ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" неодноразово намагалося вирішити проблемне питання компромісним шляхом і, враховуючи звернення споживача, відтерміновувала дату відключення. Оскільки ситуація зі здійсненням розрахунків за спожиту електроенергію не змінилася, ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" було змушене припинити електропостачання об’єктів ТОВ "КК "ДОМКОМ СУМИ", про що споживачу надано попередження відповідно до вимог чинного законодавства.

Згідно з пунктом 7.11 Правил роздрібного ринку електроенергії, у першу чергу здійснено заходи з припинення електропостачання щодо електроустановок адміністративного, виробничого та службового призначення. Далі – розпочали відключення інших об’єктів споживача.

Зокрема, наразі у Сумах знеструмлено гуртожитки за адресами:

вул. Супруна, 13;

вул. Супруна, 26;

пр-т Шевченка, 10;

пр-т Шевченка, 12;

пр-т Курський, 119.

Для відновлення електропостачання споживач повинен погасити борг у повному обсязі та відшкодувати витрати на здійснення робіт з припинення та відновлення електроживлення електроустановки споживача (повторне підключення).

Щоб уникнути зайвих проблем та додаткових витрат, закликаємо усіх споживачів регулярно та в повному обсязі розраховуватися за електроенергію!

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет