Побутовим споживачам

Чому споживачі обирають особистий кабінет "E-Svitlo"?

Майже 200 тисяч жителів Сумської області зареєструвалися у особистому кабінеті споживача електроенергії. Ми зібрали відгуки користувачів "E-Svitlo" про зручність та функціональність сервісу.

Завдяки цьому діджитал-інструменту можна проконтролювати своє споживання і нарахування, перевірити оплату, отримати онлайн-консультацію.

У особистому кабінеті передаю показники лічильника і переглядаю платіжки, щоб не чекати доставки паперових рахунків. Просто, швидко і надійно, - говорить роменчанин Володимир ЗАГОВАЙЛО.

Якщо маєш обліковий запис у "E-Svitlo", платіжка за електроенергію завжди під рукою. Особистий кабінет доступний не тільки на сайті. Можна завантажити мобільний застосунок на смартфон і в будь-який зручний час скачати електронний рахунок, сплатити за світло або переглянути баланс.

Найчастіше користуюсь особистим кабінетом, щоб дізнатися суму до сплати або відправити показники. Для того, щоб передати дані про кількість спожитих кіловат, не доводиться чекати з’єднання з оператором кол-центру, адже покази можна внести, натиснувши одну кнопку. Якщо у вас ще немає додатка "E-Svitlo", встановіть його. Тут є все, що потрібно споживачу електроенергії. Ви забудете про черги в касу, бо оплатити рахунок можна просто в своєму обліковому записі. Їздити в центр обслуговування клієнтів не треба, адже є функція, за допомогою якої можна відправити електронне звернення, - зазначає житель Глухова Юрій КОЛОША.

Миколі Григоровичу допомогли створити свій обліковий запис у "E-Svitlo" працівники Конотопського центру обслуговування клієнтів. Споживач приємно вражений зручністю функціоналу і повнотою інформації, що відображається.

У кабінеті видно, чи всі платежі зарахувалися, є заборгованість або переплата. Також можна подивитися, за якими показами проведено нарахування. Це дуже зручно і не треба зайвий раз іти в центр обслуговування клієнтів, їх легко вирішити онлайн, - розповідає конотопчанин Микола ЗЮЗЬКОВ.

Є можливість підключити до свого акаунту кілька особових рахунків і вирішувати питання, пов’язані з постачанням електроенергії не тільки за себе, а й за своїх рідних і близьких.

Також у "Е-Svitlo" відображається актуальний графік погодинних відключень електроенергії, номер черги, до якої належить ваша адреса чи населений пункт, орієнтовний час знеструмлення і відновлення електропостачання за числом місяця.

За матеріалами інформаційно-консультаційного центру, Конотопського, Глухівського і Роменського ЦОК

02.02.2023

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет