Діяльність компанії

День зі світлом: протягом доби на Сумщині не відключатимуть електроенергії

У Сумській області заплановано режимний день. За розпорядженням Міністерства енергетики України, 15 лютого 2023 року проводитимуть заміри погодинного активного навантаження на електромережі, щоб отримати точну інформацію про обсяги реального споживання регіону, - повідомляють в АТ "Сумиобленерго".

За відсутності нових атак на об’єкти енергетики, погодинні відключення за графіками не застосовуватимуть. Припинити постачання електроенергії можуть тільки у зв’язку з аварійними ситуаціями. 

Виміри електричного навантаження проведуть у всіх регіонах країни для того, щоб знати скільки електроенергії за добу споживає область за нормальних умов і мати реальну картину прогнозованого споживання. 15 лютого використовуйте електроприлади з урахуванням відсутності обмежень, як у звичайних, повсякденних умовах, щоб можна було зрозуміти скільки потужності необхідно для повноцінної роботи регіону. Пам'ятайте, від отриманих результатів залежить величина ліміту потужності електроенергії для Сумської області та, відповідно, кількість годин зі світлом у майбутньому, - йдеться у публікації.

Через дефіцит потужності проведення режимного дня можуть перенести на іншу дату. Про будь-які зміни обов’язково повідомимо додатково.

 

 

07.02.2023

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет