Діяльність компанії

ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" на виставці "Ефективні рішення для відбудови"!

ТОВ «ЕНЕРА СУМИ» відвідала виставку «Ефективні рішення для відбудови». Панельні дискусії форуму стосувалися енергозберігаючих технологій, альтернативної енергетики та гарантованого електроживлення.  


Виклики, перед якими сьогодні постає українське суспільство потребують ефективних та зважених рішень як з боку держави, так і зі сторони бізнес спільноти. Взаємодія влади та бізнесу, науки та промислових підприємств дає можливість для економічного розвитку України, сприяє її інвестиційному клімату та добробуту громадян нашої держави. 
Однією із ключових спікерок на форумі була представниця НКРЕКП Ольга Бабій, вона зазначила, що зараз Єврокомісія, враховуючи досвід України, навчається у наших енергетиків і диспетчерів та пише нові стандарти безпеки для Європейського союзу. 


Тим часом одним із основних напрямків регулятора є імплементація закону про «зелену» трансформацію: Net Billing, додаткові умови для розвитку «зеленої» генерації – малої та розподіленої.

 
«Вже є закон про «зелену» трансформацію і ми зараз імплементуємо відповідні норми, які дозволять нарешті врегулювати складні питання з виробниками електричної енергії з альтернативних джерел. Нарешті домовились, хто платить за небаланси, і ці зміни будуть прийняті до кінця року. Ключовий виклик, який ми зараз маємо – це тариф для «Укренерго» для того, щоб частка відшкодування «зеленого» тарифу була повністю збалансована», - розповіла Ольга Бабій.  


Важливим обговоренням було те, що у сфері енергетики кожен аспект пов’язаний між собою: виробництво електричної енергії, її транспортування та постачання.  А гарантоване електроживлення може бути за умови достатнього фінансування. Для повноцінного функціонування системи, спікери закликали вчасно сплачувати постачальникам за спожиту електричну енергію. 


Форум вийшов насиченим і корисним. Увесь отриманий досвід команда «ЕНЕРА СУМИ» буде аналізувати і впроваджувати в роботу заради її покращення для своїх клієнтів!  


Зі свого боку ТОВ «ЕНЕРА СУМИ» закликає споживачів заощаджувати електроенергію, особливо в пікові години – з 08:00 до 11:00 та з 17:00 до 22:00, а також не накопичувати боргів за електричну енергію, адже підтримка енергетики зараз – це запорука стабільного майбутнього! Разом до Перемоги!

09.11.2023

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет