Юридичним споживачам

ТОВ «ЕНЕРА СУМИ» повідомляє, що Міністерством енергетики України затверджено наказ №307, яким врегульовано процедуру відключення від електропостачання непобутових споживачів-боржників.

ТОВ «ЕНЕРА СУМИ» повідомляє, що Міністерством енергетики України затверджено наказ №307 від 10.10.2023 «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства енергетики України від 13 квітня 2022 року №148», яким врегульовано процедуру відключення від електропостачання непобутових споживачів-боржників.

З наказом можна ознайомитися: https://ips.ligazakon.net/document/RE40915

Отже, до всіх непобутових споживачів, які мають заборгованість за спожиту електричну енергію, заходи по припиненню електропостачання застосовуватимуться згідно Правил роздрібного ринку електричної енергії!

Тепер для відключення споживача-боржника не потрібне погодження з відповідною військовою адміністрацією, як це було досі відповідно до наказу Міненерго №148 від 13.04.2022.

Наказ №307 набуває чинності із дня його офіційного опублікування, а це має статись найближчим часом!

У зв'язку з цим, ТОВ «ЕНЕРА СУМИ» закликає усіх непобутових споживачів, які мають заборгованість за спожиту електричну енергію, сплатити якомога швидше борги та запобігти відключенню Вашого підприємства!

Товариство наголошує на необхідності дотримання в майбутньому умов укладених договорів щодо своєчасної оплати вартості спожитої електричної енергії.

У разі виникнення запитань звертайтесь:

Кол-центр: 0542-77-99-00

Інформаційно-консультаційний центр: 0542-66-09-79

ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" дякує споживачам за розуміння та співпрацю, а також за оплату використаної електричної енергії. Своєчасні та повні розрахунки це запорука стабільного електропостачання Сумщини!

17.11.2023

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет