Діяльність компанії

Оголошуємо переможців конкурсу творів для молоді на тему "Важливість електроенергії у житті людини"

ТОВ «ЕНЕРА СУМИ» радо оголосити переможців конкурсу творів для молоді на тему «Важливість електроенергії у житті людини»: 

🥇1 місце – Олександра Брек (Конотоп) 
🥈2 місце – Юліана Гудкова (Тростянець) 
🥉3 місце – Анна Скляр (Суми) 

У цих творах  – зворушливі особисті історії та обґрунтовані пояснення власного бачення важливості електричної енергії у житті людини! 
Товариство вітає переможниць конкурсу і зичить міцного здоров’я, натхнення і нових звершень 💪

Олександра Брек

  В нашому сьогоденні дуже складно знайти галузь більш важливу за енергетичну. І від зважених та чітко поставлених завдань для виконання, висококваліфікованого персоналу, запровадження найсучасніших технологій та інновацій залежить наявність світла та тепла в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, зв’язку та соціальної сфері. Навіть найнеобхідніша частина сучасного життя інтернет повинна завжди підживлюватися за допомогою електричної мережі.

     Для можливості використання електроенергії, що забезпечує роботу приладів та пристроїв для власних потреб, кожен споживач повинен укласти договори з розподільчою та постачальною організацією. І якщо з розподільчою організацією договір укладається в залежності від наявності електричних мереж та зони їх обслуговування, то постачальну компанію можна обрати на свій розсуд.

     Так постачальна компанія ТОВ “ЕНЕРА СУМИ” вже з перших років свого існування зайняла найвищі рейтинги і стабільно тримається в команді лідерів на ринку продажу електроенергії. І це звичайно є найвагомішим доказом правильності обраної споживачами енергопостачальної компанії. Але ж ніхто не збирається зупинятися на досягнутих результатах. Тому команда фахівців завжди знаходиться в пошуках поліпшення умов надання послуг, намагається максимально задовольнити потреби вибагливих споживачів, та вирішити конфліктні та проблемні питання.

   Але одним з пріоритетів ТОВ “ЕНЕРА СУМИ” є прозорість, відкритість та сучасний підхід до взаємовідносин, що нам диктує сьогодення, тобто це зведення до мінімумів необхідність споживача звертатися особисто в відділення, що розташовані для зручності по всій території області. Розробниками програмного забезпечення створюються нові та постійно удосконалюються вже працюючі програми, сайти та чат-боти. І це значною мірою допомагає споживачам ознайомитися з необхідною їм інформацією, оформити договірні відносини, вчасно передати покази приладів обліку, отримати належним чином оформлені розрахунки за спожиту електроенергію та газ, провести оплату, отримати консультацію спеціаліста і максимально вирішити будь-яке нагальне питання в незалежності від свого місця знаходження. Та все ж в моменти коли нема технічної можливості отримання послуги, Вас радо зустрінуть представники компанії, що нададуть вичерпні відповіді на поставлені запитання.

   Тож не потрібно гаяти час на пошуки чьогось мало вивченого, потрібно просто обирати стабільного постачальника, яким вже довгий час є ТОВ “ЕНЕРА СУМИ”.

 

Гудкова Юліана 

        У сучасному світі неможливо уявити людське життя без електроенергії, що має в побуті велике значення, адже саме електроенергія – це і є життя! Напевно, мало хто з нас поринав у думки про те, яким би був світ без електрики! Без сумніву, суспільство відставало б від цивілізації, адже споживач, перш за все, використовує електроенергію для своїх благ – комунікації, опалення, освітлення, а вже потім для потреб усього суспільства. Ви лише уявіть, у щоб перетворилась без електроенергії не лише людина, а й країна, адже електрика є основою будь - якої держави. Чи задумувались коли – небудь ви, про те, коли ж електроенергія з`явилася у житті людини? У XXI столітті використання електроенергії є основною потребою людства, адже саме вона ще в далекому минулому замінила ручну працю на машинно – електричну. Період XVIII-XX століть, коли науковці поринали в пошуки безцінної електроенергії, людина була обмеженою у своїх можливостях, тому саме в той час було закладено фундамент розвитку цієї галузі, що в сучасному світі дав поштовх незрівнянному розквіту! Не можу не згадати енергетику в промисловості, будівництві, науці, медицині, де вона визначає прогрес. Електроенергетика набула настільки широких можливостей, що, починаючи з  XVIII-XX століть відомими науковцями Н. Тесли, М. Фарадея її почали застосовувати у сферах перетворення в інші види енергії (звукову, механічну, вітрову й теплову). Однак завдячувати ми маємо не лише тим славетним науковцям, які дали початок поширенню електрики, а й сучасним майстрам своєї справи, що постачають споживачам електроенергію, без якої, зрозуміло, не можливо уявити життя. Так, опинившись у березні 2022 року у стінах окупації, ми нарешті зрозуміли значення світла в нашому житті, без якого воно здається безбарвним,одноманітним,не цивилізованим.У той момент ми зрозуміли втрачене,яке найбільше хотілось повернути. Адже саме в той час, ми зрозуміли ,що електрика стала основою нашого життя, якого ми раніше не помічали, але усвідомили, що потрібно цінити те, що маємо.

        Використання електроенергії має преспективу, адже не призводить до забруднення довкілля, як нафта чи вугілля, тому її використання поліпшує життя не тільки споживачам, а й екології світу, адже з її викидами в атмосферу не надходять шкідливі маси, що псують важливий озоновий шар Землі, а згодом впливають на здоров`я  планети.

        Зрозуміло, що не для кого не секрет, що електроенергія є невід`ємною складовою подорожей, домашнього господарства, сільського господарства, громадських закладів, медицини, адже саме в цих галузях електрика є основою благ населення, без яких людство й досі б залишалося на низькоцивілізаційному рівні потреб. Тому електрика відіграє велику роль у житті людини, проте варто розуміти всі випадки небезпек, що можуть статися на шляху її використання. Електроенергія передбачає задовільнення потреб не лише для галузей, що оточують людину, а й для сфер технологій, які у свою чергу відкривають величезну скриню можливостей.

        Я дякую всім працівникам енергетики, що постачають суспільству електрику, забезпечуючи людство всімома благами, що оточують сучасний світ. Саме зараз працівники електроенергії набули звання справжніх героїв, які запалюють світло не лише в оселях, а й в серцях людей, даючи їм надію віри в успішне та мирне майбутнє, тому не можу не погодитися з висловом, що лунає на всю країну: "Електрики – це герої нашого часу". Завдячуємо й шануємо кожного з них!

       У сучасному світі, напевно, кожна людина розуміється на важливості електроенергії в житті, адже електрика не може зрівнятись із жодним іншим винаходом людства, бо саме вона закладає фундамент не лише можливостям людини, а й економіки країни. А чи знали ви, що навіть промислово-технологічна революція усіх століть існування людства наштовхнула суспільство на використання технологій, а згодом електрики, бо саме вона дала визначення прогресивності. Варто пам`ятати, що рівень розвитку електрики відображає модерн людини в науці. Дослухаймося до слів відомого науковця Н. Тесли: "Хто дійсно хоче зрозуміти всю велич нашого часу, той повинен ознайомитися з історією науки про електрику".

 

Скляр Анна

Багато що останнього часу змінилось в нашому сьогоденні. Час не стоїть на місці. Рух відбувається постійно. З часом ми розуміємо цінності життя, важливість облаштування нашого побуту та забезпечення життєдіяльності наших родин.

Донедавна ми все приймали як те, що само собою розуміється. Ми не замислювались наскільки важлива є праця робітників сфери енергетики. Що саме потрібно задля забезпечення безперебійного постачання електроенергії, водопостачання та газопостачання. Як наслідок, ми гостро сприйняли відсутність світла минулого опалювального року. Всі панічно скуповували павербанки, батарейки, ліхтарики. Ми пристосовувались до життя по годинах. Ми почали планувати кожну хвилину. Щоразу після оголошення повітряної тривоги боляче сприймали прильоти по об’єктах інфраструктури.

Ніхто до недавна не замислювався якою ціною, щодня ризикуючи життям, енергетики прикордонних районів Сумщини забезпечують світлом наші домівки. Скільки потрібно сил та мужності задля відновлення посічених вибухами лінії електропередач. Як кожного разу під час такого виїзду думати що він може бути останнім. Що відчувають рідні проводжаючи ранком на роботу батька чи чоловіка. Як почувають себе осиротілі діти, батьки яких вже ніколи не зможуть їх обійняти.

Я пам’ятаю третє березня 2022 року. Ворожий літак скинув бомбу на підстанцію в передмісті Сум. Без світла залишилось все місто. Хвилини тягнулись дуже довго. Ми одразу лягли спати, попередньо закривши двері у кімнату для збереження тепла. Батареї поступово охолоджувались і морок налягав на нас.

Той стан не передати словами. Не розуміючи чи наступить завтра. Чи буде ще коли-небудь світло в наших домівках, чи продовжиться бомбардування і ми вже ніколи не прокинемось, заснувши вічним сном в холодній квартирі під двома ковдрами.

ЧИ МОЖЛИВО ВСЕ ЩО З НАМИ ВІДБУВАЄТЬСЯ – ЦЕ СОН?!

Поступово почав пропадати мобільний зв’язок. Вода теж була відсутня. Не вмикався газовий котел, бо для його роботи теж треба електроенергія. На той час ми не були підготовлені до вимкнення електроенергії. Але на диво зранку більша частина міста була зі світлом. Це було неабияке полегшення. Це був найбільш довготривалий період темряви сумчан. Лише тоді ми зрозуміли на скільки ми "залежні" від наявності в оселі електроенергії.

Я дякую кожному, хто причетний до сфери енергетики! Я ніколи не перестану дякувати всім хто поєднав своє життя з цією галуззю. Низько вклоняюсь тим, хто не дивлячись на обстріли та близьку відстань до кордону, продовжує працювати несучи світло та наближаючи ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ!!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ВСІМ ВОЇНАМ! СЛАВА НЕПЕРЕМОЖНІЙ НАЦІЇ!

 

02.01.2024

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет