Діяльність компанії

Чому важливо сплачувати за електроенергію під час війни?

ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" працює, аби забезпечувати електроенергією оселі жителів Сумщини та підприємства у різних куточках України. Дбають про це не тільки співробітники компанії. Значною є підтримка споживачів, які вчасно сплачують за енергоресурси.

У березні рівень розрахунків за електроенергію нижчий, ніж зазвичай. Через бойові дії в Україні у споживачів немає фінансової або технічної можливості оплачувати рахунки. Ми вдячні кожному, хто навіть в умовах воєнного стану знаходить час і кошти для проведення розрахунків за енергетичні послуги. Важлива кожна гривня, адже своєчасна оплата дозволяє забезпечувати роботу постачальної компанії та функціонування енергосистеми країни, - зазначила директор ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" Ірина ЛОШАК.

За кошти, які вдалося акумулювати,  здійснюється закупівля нового ресурсу. Левова частка йде на оплату послуг із передачі та розподілу, що спрямовані на обслуговування магістральних та розподільчих мереж, як у Сумській області, так і на території усієї України.

Якщо ви не змогли оплатити рахунок за спожиту електроенергію до 20 березня, за можливості зробіть це зараз. Розрахуйтеся хоча б частково, щоб не накопичувати заборгованості та підтримати функціонування енергетичної галузі держави. Країна потребує стабільного електропостачання. Ваш платіж - це внесок у перемогу на енергетичному фронті, - додала Даря Малєєва.

Під час воєнного стану енергетики не припиняють електропостачання через заборгованість, але закликають, коли є змога, вчасно розраховуватися за надані послуги. Дізнатись баланс особового рахунку побутові споживачі можуть у особистому кабінеті або за телефонами кол-центру чи центру обслуговування клієнтів у своєму районі.

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет