Побутовим споживачам

Стартував прийом показів лічильників електроенергії

Енергопостачальна компанія "ЕНЕРА СУМИ" нагадує, що 30 березня почався прийом показників електролічильників. Подати інформацію про обсяги споживання можна до 3 квітня.

Рекомендуємо подавати покази через онлайн-сервіси, щоб не перевантажувати лінію кол-центру та не ускладнювати додзвін. Вправно володієте сучасними мобільними додатками? Приєднуйтеся до чат-ботів розподільчої компанії у Viber, Facebook Messenger  або Telegram і надсилайте показники лічильника за кілька кліків.

Скачуйте на свій смартфон застосунок "E-Svitlo" і повідомляйте інформацію про кількість спожитої електроенергії в особистому кабінеті. До речі, в обліковий запис можна додати кілька особових рахунків і таким чином допомогти літнім сусідам, родичам або початківцям, які тільки віднедавна користуються інтернет-сервісами.

Заходьте на сайт АТ "Сумиобленерго". Там є спеціальна функція "Передача показів". Також можна зателефонувати до кол-центру 0 800 300 247/ (0542) 659 659 або відправити смс на номер 093 177 01 27.

Від клієнтської відповідальності залежить коректність нарахувань у платіжках

ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" дякує усім сумлінним споживачам, які попри переживання і турботи воєнного часу не забувають про мирні звички, знаходять вільну хвилину, щоб подати покази чи заплатити за електроенергію.

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет