Побутовим споживачам

"ЕНЕРА СУМИ" щиро дякує споживачам, які сплатили за електроенергію

Попри війну в державі свідомі мешканці Сумщини сумлінно здійснюють оплату житлово-комунальних послуг. Рівень розрахунків за спожиту в лютому електроенергію становить 84%. 

Наразі загальний борг побутових споживачів перед ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" майже 53 мільйони гривень - це без нарахувань за березень. У порівнянні з довоєнним періодом кількість платежів зменшилася, однак обсяги надходження коштів від жителів області засвідчили високий рівень відповідальності наших клієнтів, навіть у такий непростий час, - повідомила начальниця відділу по роботі з споживачами електроенергії Дар’я МАЛЄЄВА.

Під час дії воєнного стану ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" не припиняє постачання електроенергії боржникам і не стягує штрафи за порушення термінів оплати.

Розуміємо, що багато наших клієнтів опинилися у складних життєвих обставинах. Комусь довелося покинути свої оселі та виїхати в інші населені пункти, області або за кордон, хтось взагалі втратив житло і був змушений евакуюватися. У зв'язку з бойовими діями деякі родини залишилися без стабільного заробітку. Безумовно, усі ці події впливають на фінансову спроможність споживачів, отже, і на рівень розрахунків з ТОВ "ЕНЕРА СУМИ". Разом з тим, закликаємо споживачів, які мають можливість сплачувати, робити це, аби підтримати енергетичну галузь та економіку в цілому, - наголосила директор ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" Ірина ЛОШАК.  

Рахунки за березень вже доступні для оплати. Найкращий варіант у нинішніх умовах розрахуватися онлайн. Користуйтеся зручними інтернет-інструментами і не витрачайте часу на очікування у чергах. За можливості допоможіть розібратися з новітніми технологіями знайомим, родичам або сусідам поважного віку.

Сервіси для швидких і безпечних розрахунків з ТОВ "ЕНЕРА СУМИ":

Якщо у вашому населеному пункті працюють поштові чи банківські відділення, здійснити платіж можна у касі. Проте не забувайте про безпеку. Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги чи сповіщення про інші загрози військового характеру.

Дякуємо усім, хто навіть під час війни знаходить кошти, час і технічну можливість для здійснення розрахунків!

Клієнтська відповідальність кожного наближає спільну перемогу!

 

 

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет