Юридичним споживачам

"ЕНЕРА СУМИ" збирає дані про обсяги спожитої електроенергії від юридичних осіб

Для проведення нарахувань та подальшого забезпечення енергоресурсами підприємств області та України, постачальна компанія "ЕНЕРА СУМИ" потребує актуальних даних про фактичне споживання електричної енергії у квітні 2022 року.  

Фіксувати обсяги використаної електроенергії необхідно, аби сформувати коректні рахунки. При цьому просимо юридичних осіб інформувати навіть про нульове споживання.

Повідомити про кількість використаної в березні електроенергії дуже просто. Заповнюєте форму, яку отримали на e-mail. У табличці зазначаєте назву і адресу точки обліку, EIC-код, показники і дату їх зняття. Потім файл із даними відправляєте на електронну адресу, що вказана в листі, - розповіла начальниця відділу по роботі з споживачами електроенергії Дар’я МАЛЄЄВА.

Прийом показників лічильників триватиме до 1 травня 2022 року. Звертаємо увагу, що відповідати на повідомлення про необхідність надання звітної інформації не треба. Листи надіслано через адресу автоматичної розсилки, яка не опрацьовує вхідну кореспонденцію.

Дякуємо за порозуміння та вчасні розрахунки за енергоносії! Бережіть себе і рідних! Разом переможемо!

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет