Побутовим споживачам

Піклуйся про затишок у своїй оселі – вчасно сплачуй за світло!

Затверджено зміни до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)". Тепер заборона на припинення надання житлово-комунальних послуг у разі їх неоплати діятиме лише в "червоній" карантинній зоні.

На території регіонів України (областей, м. Києва, м. Севастополя), на яких установлений "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), на період дії "червоного" рівня епідемічної небезпеки та протягом 30 днів з дня його скасування забороняється припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг громадянам України у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі, - йдеться у документі.

Відповідно до протоколу №29 від 07.05.2021 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території Сумської області скасовано "червоний" рівень епідемічної небезпеки. Отже, "ЕНЕРА СУМИ" може ініціювати припинення електропостачання побутовим споживачам, які мають заборгованість за надані послуги.

Вдячні клієнтам, які сумлінно розраховуються за використану електроенергію! Закликаємо споживачів не накопичувати борги, а оплачувати рахунки за світло щомісяця до 20 числа!

 

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет