Діяльність компанії

Як працюють центри обслуговування клієнтів в умовах воєнного стану?

Клієнтські офіси ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" відчинені для відвідувачів з понеділка по четвер, з 7:30 до 16:30, а в пятницю – до 15:15.

У Сумах центр обслуговування клієнтів раніше працював з понеділка по суботу, нині приймають споживачів 5 днів на тиждень. На вихідних усі ЦОК зачинені.

 У разі оголошення тривоги в регіоні консультації призупиняються. Після сповіщення про загрозу артобстрілу чи удару з повітря відвідувачі та співробітники центру обслуговування клієнтів мають негайно пройти в найближче укриття. У куточках споживача є перелік бомбосховищ, що розташовані поблизу клієнтських офісів компанії. Прийом громадян відновлюємо лише після скасування тривоги, - говорить директор ТОВ "ЕНЕРА СУМИ" Ірина ЛОШАК.

Ворог продовжує обстрілювати прикордонні громади Сумщини. У зв’язку з цим закликаємо без нагальної потреби не приходити до наших центрів обслуговування.

Для швидкого доступу до балансу особового рахунку або історії нарахувань чи оплат, якщо хочете скачати електронну платіжку чи передати покази лічильника радимо користуватися сервісом "E-Svitlo".

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет